פירות ים בגליל המערבי - סיום טעים לטיול בצפון
מתכננים טיול חברה או חופשה משפחתית בצפון? אם אתם חובבי פירות ים, מצאנו עבורכם את הסיום האידיאלי לטיול. מסעדת "אדלינה", מסעדה ייחודית עם נוף מרהיב ורומנטי מציעה למבקריה חוויה גסטרונומית ייחודית באווירה גלילית קסומה. חפשו את התירוץ המושלם לבקר שם, אם במסגרת אירועים במסעדה או בדייט בלתי נשכח. נסקור בקצרה את המנות המיוחדות המחכות לכם לחגיגה מיוחדת שעושה טוב על הלשון.
מנות שף מיוחדות הנמסות בפה
אדלינה שבקיבוץ כברי נוסדה על ידי אדלינה, חברת הקיבוץ, והמסעדן אילן אופנהיימר שהפך את מסעדת פינגווין לאטרקציה קולינרית בנהריה. אליהם חבר שף בן הגליל בוגר בית ספר צרפתי ידוע לבישול "בקורדון בלו". יחד הם חיברו את חומרי הגלם הגליליים המשובחים, בשילוב של בשרים, דגים ופירות ים לצד יין איכותי מיקבי האזור – והפכו את "אדלינה" למסעדה שכל מנה בה היא מעשה ידי אומן.
תפריט מגוון בסטנדרט אירופאי
התפריט של "אדלינה" מתאים לכל לשון, חובבי מעדני הטאפאס יתענגו על הקרפצ'יו האיכותי עם נגיעות הפרמז'ן שלא היה מבייש מסעדת שף יוקרתית בבירת ארץ המגף, לצד חגיגת השילוב המיוחד בין הארטישוק לשקדים במנה עשויה היטב. חובבי מאכלי הים יתמכרו בוודאי למנת השרימפס העטוף בקדאיף או לסלמון בציפוי הפריך המוגש כאחת המנות העיקריות.
הקרניבורים שביניכם לא יוכלו להתעלם מאיכות נתח הקצבים הצלוי ברוטב יין אדום בדרגת הצלייה המבוקשת, לצד התוספות העשויות היטב, וגם מי שמסתפק במנת עוף זוכה לפרגית במרינדה זעתר, עשויה בגריל עם שרימפס המעניקים לה את טעמה המיוחד.
והמתוקים...
המבקרים במסעדה לעולם לא יעזבו מבלי לטעום את אחד הקינוחים המיוחדים, המשלבים את פירוט העונה על גבי קדאיף ומסקרפונה או חגיגת טאפאס מתוקים שעושים חשק לעוד. שילוב מיוחד נוסף הוא הכנאפה של אדלינה, המוגש עם גלידת פיסטוק שמדגישה את טעמיו הייחודיים של הכנפה העשיר.
ואיך אפשר בלי הניחוח האיטלקי? פנקוטה שוקולד עם חגיגת חטאים בדמות קראמבל שקדים וקקאו, עם קרמל מלוח המשלב את הטעמים הכמעט סותרים, בתעוזה שרק שף מיומן יפגין – ויצליח למצוא את האיזון המושלם.
מתחם מיוחד לאירועים קטנים
אך האם המקום מתאים רק לדייט זוגי? מסתבר שלא. אם יצאתם לטיול חברה הכולל מספר עשרות עובדים, עד כ-200 מקומות יחכו לכם במסעדה כולה. אם לא תרצו לסגור את המסעדה כולה, או לאירועים מצומצמים יותר תוכלו לסעוד בחדר הפרטי במקום, המציעה מתחם מפנק, אלגנטי ויוקרתי לארבעה עשר סועדים מרוצים. אירוע במסעדה בסגנון מיוחד כמו "אדלינה" מתאים למי שמחפש קצת יותר, ומהווה לוקיישן מצוין גם למפגשים פרטיים וגם לעסקיים.
והנוף – התבלין האיכותי לעיניים
במסעדת אדלינה, שהיא בין המקומות בצפון המקיימים אירועים במסעדות, הצליחו לעשות את השילוב המושלם בין מרכיבים טריים באיכות גבוהה לנוף הגלילי הקסום. מבנה האבן משולב עץ טבעי המזכיר מעט טירה אירופאית, עצי עץ טבעיים וגינת תבלינים הניבטת מהחלונות הרחבים במסעדה.