בדרך לצפון עוברים באדלינה

אל נופי הים התיכון, אזור הנקרה והגליל שוכנת מסעדת שף ייחודית ומיוחדת במינה, המשלבת בין אוכל ים תיכוני עשיר, טרי ובריא, ומטבח ספרדי מלא בתשוקה.
נוסעים לצפון? בדרך…עוברים באדלינה

בוקר מאוחר או צהריים מוקדמים?

אנו מאמינים, שכדי לאכול פירות ים עשירים בטעמים ולבחור את הטאפאס המושלם, לא באמת צריך להרחיק מעברה אל חצי האי האיברי ואנדלוסיה הלו היא ספרד.
במסעדת אדלינה תוכלו לצאת לטיול טאפאס ספרדי ומלא בארומה משכרת של לחם קלוי על מבחר מטבלים כמו ארטישוק, דא נע, קרם חציל קלוי, קרפצ'ו בקר עם ויניגרט שמן זית, ליים וגבינת פרמז'ן, פלחי סלק ברוטב סנגרייה רוזה וסלט עלים…

עיקריות, שנהנים מהן

מסעדת בשרים בצפון המציעה המטבח הים תיכוני עשיר בטעמים ומבטיח בריאות איתנה לאורך ימים, נראה כי השימוש בחומרי גלם מקומיים כמו עשבי תבלים וירקות, הגדלים ממש בקרבת המסעדה יחד עם שמן זית מתוצרת מקומית, ומבחר עשיר של מוצרי דגה ובשר בהחלט מבטיחים חוויה קולינרית עשירה, טעימה וממכרת ולא פחות חשוב- בריאה!
מסעדת אדלינה, מסעדת בשרים בצפון, מציעה מבחר של מנות ראשונות ומנות עיקריות מן הים ומן הכפר בשילוב שני המטבחים האהובים: ספרדי וים תיכוני.
קרפצ'ו בקר בתיבול ים תיכוני עדין של שמן זית, ליים, ויניגרט ופרמז'נו רג'יאנו כמנה ראשונה לצד אורז בר אדום ושחור בליווי שמנת פטריות וירקות אפויים כמנה עיקרית.
חוויה ספרדית ממתינה לכם עם סלט עגבניות עם בצלים ירוקים וגבינת סנט מור בשילוב של פאייה מארינארה, תבשיל אורז בציר ים עם זעפרן, קוביות פילה דג ופירות ים.
חובבי המטבח הצמחוני ימצאו באדלינה אפשרויות רבות הכוללות מנות עשירות של פילה דג בתיבול קליל של לימונית, פולנטה תירס ועשבי תיבול ומרק היום או לחם ומטבלים לפתיחה.
אפשרות נוספת ליום חורף חם וגשום במיוחד כוללת את מרק היום, שנעשה מחומרי הגלם המקומיים והעשירים בטריות לצד גראטן תפוחי אדמה, בתיבול ים תיכוני מובהק של שום, שמן זית, בליווי ירקות מוקפצים, פטריות וגרגירי חומוס.

קינוחים ונהנים

הבטן מלאה לעוד מקום אחד ומיוחד, קינוחים, שנעשים במאפיה הביתית של מסעדת בשרים בצפון- אדלינה.
החל מקרמה קטלאנה בניחוח וניל ולימון, מושלם עם סנגרייה טרייה או בירה לאגר מקומית.
טארט תפוחים ארומטי במיוחד, שישתלב במיוחד עם קרירות החורף בליווי גלידת מרציפן,
טאפאס מתוקים, לאוהבי הטאפאס, המתגעגעים.
ניחוחות מקומיים של כנאפה גלילית בליווי גלידת פיסטוק, או אולי המשך של הקסם האיטלקי ים תיכוני עם פנקוטה שוקולד עם קראמבל קקאו ושקדים בליווי קרמל מלוח.

טעמים, שהופכים לזיכרונות מתוקים

מזון הוא הרבה יותר מצורך בסיסי לקבלת אנרגיה ממקור חיצוני, מזון הוא תרבות, עושר, אהבה, שמחה, תשוקה, סגנון חיים ובעיקר חוויה.
ב"אדלינה" יצרנו עבורכם תפריט עשיר בטעמים ים תיכוניים וספרדיים, המביאים את הכל הטוב הנפלא הזה, ממש לכאן אל חבל הארץ השופע ויפיפה של קיבוץ כברי בגליל… אז בדרך לצפון… עוברים באדלינה.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email